dilluns, 4 de maig del 2009











































4 comentaris:

Miquel T. ha dit...

Acabo de fer-me una mica més feliç. Vaig tenir la gran sort a la meva llunyana adolescència de veure una nit un concert d' en Miquel Àngel Tena a la Seu Vella de Lleida. Vaig gaudir moltíssim. Després he estat un devorador de poemes d'en Joan Barceló i he cercat durant molt temps aquest CD. Només havia aconseguit una cançó: La Dansa Final, publicada a l'antologia de la Nova Cançó del diari Avui. Ara per fi el trobo, espero poder-ho comprar sense entrebancs i t'encoratjo a que continuïs gravant les teves cançons Miquel Àngel Tena. Vaig arribar a pensar que aquell concert l'havia somniat.

Miquel Àngel ha dit...

HOME!! Quina sorpresa més mengivola, si em dones l'adreça te l'envio dedicat i rubricat , que allò de la Seu Vella ( no se quina vegada) fou sempre molt especial... si Gracies Miquel per aquest comentari , avui dejunaré.

Miquel T. ha dit...

Doncs moltes gràcies. Em farà molta il.lusió tenir-ho dedicat i rubricat. La meva adreça és: Carrer Maestrat 12,(08192 Sant Quirze del Vallès). Com pots veure la vida m'ha dut una mica lluny de Lleida i el nom Miquel Àngel Tàpias.

Moltes gràcies de nou.

Miquel T. ha dit...

Ara que he escoltat de nou totes les cançons del CD recordo realment que la nit fou benigna a la Seu Vella. És una magnífica obra. Moltes gràcies de nou Miquel Àngel.

Contribuïdors